5. helmikuuta 2017

Kukkuluuruu: vuosikatsaus 2016

Tovi on jälleen päässyt vierähtämään viime kerrasta. Olen tehnyt vaikka ja mitä tässä välissä niin kuin varmaan kaikki muutkin.

Nyt oli kuitenkin ihanan leppoinen viikonloppu, joten päädyin väsäilemään vuosikatsausta edellisvuodesta. Onhan tämä vähän myöhäistä, mutta minusta nämä ovat niin hauskoja, että oli pakko :D Kiitos ja anteeksi jo etukäteen random-majakoista sun muista emojeista. Innostuin vähän, kun ne oli niin söpöjä.


Mitäs muut ovat suunnitelleet tulevaisuuteen ja mitenkäs se 2016 vierähti? Olen ollut vähän uutispimennossa (blogipimennossa) kaikkien kiireitteni kanssa.

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kirjavuodestasi! Ja tosi hieno taulukko, harmittaa että tuli oma vuosikatsaus jo tehtyä :D

  Omasta vuodestani voin sanoa sen verran, että kirjallisuuden opiskelun aloittaminen näkyi vahvasti ainakin loppuvuoden lukemisissa: paljon klassikoita ja hurjan kova tahti. Minäkin kaipaisin tältä vuodelta kiireetöntä lukemista, siitä kun on tullut aika harvinaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, minä tuppaan käyttämään aikaa vähän tyhmiin asioihin :D Tee ensi vuonna piktochartilla (jos et ole jo tehnyt), se on ollut tosi kätevä!

   Joo, sitä kiireetöntä lukemista olisi ihana saada. Aina painaa aikataulut ja minä kärsisin kyllä ihan hirveästi, jos olisi "pakko" lukea tiettyjä kirjoja.

   Poista

Kiitos kommentista!