28. tammikuuta 2015

Honest trailers

Takana on nyt 13 tuntia opiskelua ja pää on aivan jumissa. Päässä pyörii kaikenmaailman käppyrät ja paniikissa pohdiskelen, kuinka paljon on vielä opiskelematta kaikesta yrityksestä huolimatta. Meillä on tällä hetkellä koulussa todella vaativa jakso, jonka ihanuutena on se, että itseopiskeluaikaa ei juurikaan ole ennen kello neljää. En ymmärrä, miten jotkut pystyvät tekemään töitä meidän koulun kanssa saatika pyörittämään perhettä. Kaipa minun aikaani vievät muut asiat samalla tavalla kuin perheellisillä vievät lapset tai työtä tekevillä työt.

Keskittymiseni taisi loppua tänään kello 22.00, jolloin aloin selaamaan Youtubea. Mikäpäs sen parempaa näin väsyneenä ja uupuneena. Katselen siellä kaikenlaista, aina vähän riippuen siitä, millä tuulella itse olen. Joskus katson Vicen dokumentteja, toisinaan taas selailen minua kiinnostavien tähtien haastatteluja.

Tänään menin pitkästä aikaa katselemaan Honest trailereita. Nimensä mukaisesti niiden tekijät yrittävät tehdä elokuvien perusteella rehellisiä trailereita. Tiedä sitten ovatko ne niin rehellisiä, mutta ainakin tänään ne taas naurattivat. Ne sopivat varmaan tähän sekoamispiste-mielentilaan :D Laitan nyt parit tähän alle, jos jota kuta kiinnostaa katsella. Näissä saattaa olla sitten spoilereita! Parhaiten vitsit varmaan muutenkin ymmärtää näistä nämä kirjat/elokuvat lukeneet/nähneet.

The Maze Runner (tiivistää muuten minunkin ajatukset elokuvasta :D):


Divergent:


Harry Potterit:


Twilight Eclipse:Kello on nyt tasan 00:05. Täytyy sanoa hyvää yötä, että jaksaa huomisen vähintään 12h opiskelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!