29. joulukuuta 2015

Joululahjat

Joulu tuntuu jo kovin kaukaiselta, sillä olen viilettänyt pari päivää töissä, mutta tässä vielä joululahjaksi saamiani kirjoja. Niitä ei ihan hirvittävästi tullut, sillä en esittänyt erityisempiä toiveita läheisilleni kirjojen suhteen ja tykkään ostella itse oikeastaan kaikki oleelliset :D Läheiset saavat sitten ostella mitä mieleen putkahtaa ja aina tulee vähän random-kirjoja. Mutta hyviä tietysti ;)


Isältäni sain tämän dekkarin. Minähän en juuri dekkareita lue, mutta iskä kovasti väitti, että tässä on jotakin filosofisempaakin pohdintaa :D Olen jo pitkään ajatellut, että kokeilisin dekkareiden lukemista, joten tästä se kait sitten alkaa.


The Snow Queen and Other Winter Tales -kirjan sain poikaystävältä ja se kuuluu ilmeisesti jonkinlaiseen keräilykirjojen sarjaan, josta poikkis on minulle aiemmin antanut Jane Austen kokoelman. Kirja on todella kaunis ja sisältää monta lyhyttä tarinaa mm. Oscar Wildeltä, Charles Dickensiltä, Grimmin veljelksiltä jne.


Ja The Lost Years of Merlin on myöskin poikaystävältäni, joka halusi ostaa minulle kuulemma kunnon sukkahousu-miekka-fantasiaa :'D Aikoinamme seurasimme telkkarista Merlin-telkkarisarjaa (AIVAN PARAS!!!) ja siitä varmaan poikaystävän idea lähti alunperin. Innolla odotan tämän lukemista.


Ja sitten tietysti itse itselleni ostamani kirjat :D Finnikin of the Rock on ollut mahdoton saada kirjastosta, joten kyllästyin ja päätin kokeilla e-kirjojen ostoa Adlibriksestä. Samalla kertaa tuli hankittua myös V.E. Schwabin A Darker Shade of Magic. V.E. Schwabin lukeminen on ollut suunnitteilla jo iät ja ajat, mutta aina jäänyt roikkumaan syystä tai toisesta. Saas nähdä, että millä vuosisadalla pääsen tätä lukemaan, kun kirjastosta on lainassa varmaan 10 kirjaa, Kindlellä toiset 10 kirjaa ja sitten nämä lahjakirjat vielä päälle.

Ainiin, saan kuulemma vielä värityskirjankin. Seikkaillessani Adlibriksessä huomasin siellä erään kerran Harry Potter -värityskirjan ja tietysti rupesin kotona kiljumaan, että se on pakko saada. Sitten huomasin, että se julkaistaan vasta vuonna 2016 ja aloin kitisemään vieläkin enemmän. Muuten olisin ostanut sen itselleni lahjaksi saman tien. Siinä vaiheessa poikaystävä heräsi mankumiseeni ja muisti ostaneensa sen minulle muutamaa kuukautta aiemmin "joululahjaksi" CDON.comista, jossa ei oltu ilmoitettu, että koko värityskirjaa ei oltu vielä edes julkaistu. No, loppu hyvin kaikki hyvin, saan sen värityskirjan ilmeisesti itselleni, kunhan se julkaistaan. Tosin mitään hajua ei ole, että minkä laatuinen se on. Mutta Harry Potter = pakko saada.

5 kommenttia:

 1. Oletpa saanut mukavia lahjoja! Ja aivan ihanan näköinen tuo The Snow Queen and other tales!:)
  Minäkin himoitsin lahjaksi Harry Potterin värityskirjaa. Itse tosin luulin, että sitä oli saatavilla jo marraskuussa (Black Fridayna olisi maksanut alle 10e CDONissa ja Adlibriksessä) ja nyt se oli joulun alla vain loppuunmyyty kaikkialla. Mutta en ole varma. :D Englannissa sitä oli ainakin jo Marraskuussa! Pitää kyllä pistää tilaukseen itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä lumikuningattaressa on todella kauniit kannet. Sivujen reunat ovat sellaiset hopean väriset eli todella upean näköinen on :)

   Ja joo, ilemisesti eivät olleet ilmoittaneet silloin marraskuussa CDONissa tai Adlibriksessa, että ei ole vielä julkaistu Suomessa, kun tuli poikaystävällekin yllätyksenä :'D Toivottavasti se tosissaan on tulossa, kun en sitä sitten tilannut poikkiksen väitettyä ostaneensa sen minulle :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Ohhoh! Kiitos tästä valaistuksesta! :D Ajattelin että tottakai niitä saa Suomesta jos niitä sai Englannistakin. Olipa hämäävää toimintaa kyseisiltä kaupoilta. :D Nyt kyllä ehkä hieman ärsyttää etten raaskinut ostaa sitä Lontoosta.. :D

   Poista
  4. Joo, aika törkeää, mutta luulisi niitä tulevan niin, että kaikille riittää. Toivottavasti se on hyvä värityskirja!

   Poista

Kiitos kommentista!