1. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 kirjakatsaus ja vuoden 2016 tavoitteita

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta! Tässä vielä vuoden 2015 koontia kirjojen osalta ja tulevan vuoden suuunnitelmia. Blogeissa on ollut todella hienoja yhteenvetopostauksia kuluneesta vuodesta. Ihastuin erityisesti Piktochartilla tehtyihin hienoihin postereihin ja minulle tuli hirvittävä himo tehdä esitelmä omasta vuodestani sillä. Koska minulla ei oikeastaan ole ollenkaan vapaa-aikaa, oli äärettömän hyödyllistä käyttää useampi tunti tämän vääntämiseen.... Yritin tiivistää ja pitää suuni kiinni, mutta en onnistunut.

Loading...
Loading...


Ja sitten niihin vuoden 2016 suunnitelmiin. En halua enkä voi laittaa turhan tiukkoja ja määriteltyjä tavoitteita, mutta ainakin jonkinlaista suuntaa on hauska hahmotella. Voin sitten vuoden päästä katsoa, että kuinka pääsin tavoitteisiini.

Loading...
Loading...
Ja niinhän siinä kävi, että tuo Neil Shusterman Unwindeineen jäi vuodelle 2016. Joulukuuni olikin odotetumpaa kiireisempi :'(

Onneksi sain tämän vääntämisestä nautintoa :D Työtunteja en viitsi edes laskea. Ensi vuonna tavoitteena on siis reteästi 80 kirjaa, mutta Goodreadsin Reading Challengeen saatan laittaa vähän alhaisemmankin määrän. Tykkään pitää tavoitteet alhaisina niin ei tule pettymyksiä :D

Ei muuta kuin 2016 pyörimään ja uusia ihania kirjoja kehiin!

6 kommenttia:

 1. Onpa todella hieno tilasto! Tällaisen kun jaksaisi itsekin väsätä joskus niin olisin kyllä iloinen :D Varsinkin nuo 2016 tavoitteet on kivat, voisi itsekin miettiä hieman mitä sitä itse odottaa eniten tai jopa ihan noita lupauksiakin. Kirjojen kesken jättäminen voisi olla minullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän tekeminen oli kyllä aikamoinen homma kun en ollut tajunnut pitää hirveän hyviä tilastoja yhtään mistään :D

   Näiden lukeminen on hauskaa, kannattaa tehdä! Kirjojen kesken jättäminen on jostakin syystä hyvin vaikeaa. Pitäisi opetella uskomaan, että kun ei tykkää niin ei se siitä muutu.

   Poista
 2. Mahtava kooste! Hyvää uutta vuotta :) Suosittelen muuten tuota Unwindia niin kovasti ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa hieno kooste! Tekee melkein mieli alkaa itse vääntää samantapaista, mutta sain vuosikoosteeni jo julkaistua :) Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä tavoitteittesi saavuttamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä oli kyllä hommaa, mutta tykkään tilastojen tekemisestä nykyään niin aika meni kuin siivillä :D Kiitos kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista!