4. helmikuuta 2016

Viiden kirjan haaste

Hellurei!

Minulla on tällä hetkellä aivan megalomaaninen kiire koulun kanssa. Perinteinen alkuvuoden/kevätlukukauden tappotahti on päällä ja iltaisin makaan aina masentuneena sängyssä. Kirjoja en ole ehtinyt lukemaan ja postaustahti voi vähän ottaa takkiinsa sen vuoksi, mutta niillä mennään mitä on saatu ja niin pois päin.


Tässä tulee Kirjavarkaalta sekä Nina Marilta saamani haaste, jossa vastataan viiteen melko yksinkertaiseen kysymykseen (siihen minäkin pystyn tässä aivojumissa) :D

1. Kirja, jota luen parhaillaan
Neil Shustermanin Unwind on tällä hetkellä kesken. Siihen päälle luen joka päivä vaikka kuinka paljon kouluhommia eli etenen etanavauhtia. Lisäksi aivoissani vaikuttaisi olevan pieniä reikiä, joita pitkin tieto valuu ulos päästä tasaista tahtia.

2. Kirja, josta pidin lapsena
Anni Polvan Tiina-kirjat muistan parhaiten, halusin lukea ne kaikki. Etenkin Tiina kesälaitumella on jäänyt mieleeni nimenä, vaikken kirjasta mitään muuta muistakkaan.

3. Kirja, joka jäi kesken
Jätän melko harvoin kirjoja kesken, tosin tänä vuonna tein itselleni lupauksen tehdä niin useammin. Diana Gabaldonin Syysrummut on ikuisesti muistoissa taisteluiden taisteluna (hävitty). Viimeisin tähän kasaan päätynyt teos oli Nora Robertsin Morriganin risti, joka kuului näihin tämän vuoden "helpommin" keskeytettäviin.

4. Kirja, joka teki vaikutuksen
Jonas Gardellilta äskettäin lukemani Älä pyyhi kyyneleitä paljain käsin: 1. Rakkaus oli kyllä vaikuttava teos olematta kuitenkaan ärsyttävän tyrkyttävä.

5. Kirja, johon palaan uudelleen
Öööhmm... En oikeastaan palaa kirjoihin uudelleen :D Jos minulta kysytään lempikirjojani, vastaan esimerkiksi Harry Potterit, mutta en ole lukenut niistä yhden ainoatakaan yhtä kertaa enempää (muistaakseni). Tällä hetkellä haluaisin kyllä lukea uudestaan Marie Rutkoskin The Winner's Trilogyn ilmestyneet osat ja fiilistellä kohta ilmestyvää viimeistä osaa valmiiksi, mutta tuskinpa teen sitäkään. Liian paljon kirjoja luettavana ja liian vähän aikaa, ei vaan pysty lukemaan uudestaan mitään.

Olen nyt pari viikkoa reissuilla koulujuttujen puolesta, joten en pysty haastamaan ketään, sillä tämäkin postaus on ajastettuna ja haasteen eteenpäin vieminen olisi vähintäänkin haastavaa. Mutta näitä on hauska lueskella, tehkää kaikki! :D

2 kommenttia:

  1. Syysrummut on mielestäni Matkantekijä-sarjan huonoimpia osia, minullakin taisi mennä lukemisessa jonkin aikaa. Gardellin trilogia sen sijaan on aivan huikea, minuunkin se teki suuren vaikutuksen kun sen vuoden 2014 lopussa luin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minulta jäi Gabaldonien lukeminen Syysrumpuihin :D Seuraava osa Gardellin trilogiaan jo lainassa, muttei aika millään riitä lukemiseen :S

      Poista

Kiitos kommentista!