27. lokakuuta 2015

Tulevasta Shadowhunters -ohjelmasta

Olen nyt viikon verran ahkerasti katsellut uutta Star Wars -traileria ja selaillut Youtubesta kaikkia mahdollisia trailer review'ta, breakdowneja ynnä muita. Olen vähän seonnut asiasta (enkä ihan niin vähääkään). Ensimmäisellä katselukerralla muun muassa itkeä tihrustin ja vieläkin kyyneleet ovat melko herkässä traileria katsellessani. Toivon mukaan tämä on vain jotakin hormonien heilahtelua.

Siinä selaillessani törmäsin sitten ehdotuksissa Shadowhunters -ohjelman sneak peakeihin ja teasereihin. Sarjahan perustuu siis Claren The Mortal Instruments -kirjoihin ja alkaa jenkeissä tammikuussa. Itse en ihastunut kirjoihin sen kummemmin, mutta TV-sarja on jossain määrin herättänyt kiinnostusta. Olen aika kova TV-addikti ja uudet telkkariohjelmat kelpaavat aina ohjelmistoon, vaikka kirjasta en olisikaan niin välittänyt. Jenkeissä ABC kanava alkaa esittämään kyseistä sarjaa, mutta itse olisin tuon tyyppisistä jenkkikanavista toivonut mielummin CW:tä, sillä heidän taidoistaan olen ehkä hieman vakuuttuneempi (esim. The Flash, Vampyyripäiväkirjat, Arrow ja Supernatural esimerkkeinä).

Tässä muutama niistä pätkistä, joita päädyin selailemaan:En oikein osaa sanoa, että mitkä ovat odotukseni näiden perusteella. Sarja voi olla ihan ok tai sitten ihan surkea, riippuen siitä, miten yhtenäinen tarina on ja kuinka kiinnostavia henkilöt sarjassa lopulta ovat. Näiden pätkien perusteella en kuitenkaan päässyt itse ihan täysin kiinni sarjan ideaan ja ihmisten persoonallisuuksiin, mutta vaikuttaisi ainakin melko vahvasti seurailevan ensimmäisen kirjan juonta. Clary vaikutti juuri niin ärsyttävältä kuin muistinkin :D Se yllätti osittain, sillä esimerkiksi Vampyyripäiväkirjat TV-ohjelma eroaa hyvin paljon itse kirjoista ja odotin tältä vähän samaa, mutta ilmeisesti faneja on haluttu miellyttää.

Onko kukaan seuraillut tulevan Shadowhunters-ohjelman promootiota? Mitään odotuksia sarjalle tai mielipiteitä siitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!